Team Bonding


Za manjša podjetja, skupine, delovne ekipe znotraj podjetij, društva, pedagoške ekipe ali karkoli podobnega, lahko doživite t.im. TEAM BONDING. Gre za sestavljanje ekip v enoto, ki poteka drugače, športno, v bolj zabavnem ritmu, ob pristopu, ki pa NI tekmovalno nastrojen.

Sestavljanje in razstavljanje zložljivih kajakov, je podobno otroškemu igranju z Lego kockami, veslanje nagrada za trud, vse skupaj pa dovolj zanimivo, atraktivno, neobičajno.

Takšen drugačen in razburljivo poln dan, lahko služi kot nagrada zaposlenim, kot športno dinamični piknik, zabava ob priznanju, proslavitev poslovnega dogodka ali samo kot druženje s poslovnimi partnerji. Kratek VIDEO

Za Gorenjsko in osrednjo regijo je zelo primerna za izvedbo popoldanskega programa lokacija kanjona Prebačevo/ Trbojsko jezero, kjer sledi sestavljanju kajakov, veslanju, druženju in sestavljanju ekipe v eno enoto, še odlična postrv in kisli krompir po domače (Koča Praše) ali v kavarni Čolnarna izjemne sladice (torte), ki so narejene doma.

Možne lokacije; Bohinj, Ljubljanica, Jadranske lagune, Seča, Debeli rtič ... Glede na želje, čas, drugačne potrebe se lahko osnovna ideja razširi, predrugači ali podaljša v večer/ noč, več dni ...